logo 2,7 och 2,5 cm beskuren uppdragen
 Skaraborgs-Slöjdarna är en idéell förening av slöjdare som alla värnar om kvalitet, tradition och förnyelse av hantverket. Föreningen bildades år 1975 och har f n ca.90 medlemmar.

Medlemsskap i föreningen, och därmed rätt att delta i föreningens utställningar, kan man få genom att ansöka och visa upp sitt hantverk för en bedömningskommitté. Bedömning sker vid medlemsmötena två gånger per år, oftast i februari och september.

Intresserad av att bli medlem? Kontakta någon i  Styrelsen, eller e-post till skaraborgsslojdarna@gmail.com

2 replies on “Om föreningen”

Hej jag heter Greta Bolin, bor i Lidköping och vill bli medlem i er förening
Jag är keramiker med 25 år erfarenhet. Har nu under en månad haft utställning i handenshus där ni hade ert årsmöte så ni har sett en del av min produktion. Jag jobbar mest med bruksgods i både ler- och stengods. Med vänlig hälsning, Greta Bolin Limtorget 5 Lidköping